Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az "orvosi...

Mit gondoltok az "orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus" szakról? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert van egy szak, amit csak 4felsőoktatási intézményben tanítanak, és nem értem, hogy egyes iskolákba miért olyan alacsony a ponthatár. Ponthatárai tavaly voltak:

Debreceni Egyetem: (362)

[link]

Semmelweis Egyetem: (290)

[link]

Pécsi Tudomány Egyetem: (276)

[link]

Miskolci Egyetem: (281)

[link]

Hogy lehet, hogy a debreceni suliba ilyen magas, a többi helyen meg nem is annyira? Megéri a többibe jelentkezni?

2011. febr. 7. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Hehe :) Nyugi, bármelyik suliba megéri ezt tanulni. A Semmelweisben a legjobban, de a többi nagyon jó.

A debrecenibe azért ilyen magas a ponthatár mert ha jól tudom ott nappalin is tanítják, míg a többi háromban nem nagyon indítanak nappali képzést.

2011. febr. 7. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
41%

miskolciba ne menj,nem mész vele túl sokra,van elég sok itt végzett ismerősöm,hát egy se keres túl sokat...

semmelweis,debrecen,pécs...ha én irnám a sorrendet,igy lenne

pontszám meg lényegtelen...(csak vedd azt hogy egy bölcsészre dupla annyi pont kell mint egy mérnökire,és mégis a mérnökök találnak melót nem a bölcsészek)

2011. febr. 7. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
A Pécsi Tudomány Egyetemen is indítanak ha jól tudom nappalit..és én nagyon jókat hallottam az egyetemről
2012. ápr. 3. 22:05
 4/5 anonim válasza:
Debrecenin hiába magam a pontszám nagyon nem jó , legalábbis szerintem!
2013. márc. 4. 17:14
 5/5 anonim válasza:
68%
Gondolom már nem aktuális a kérdés, de kicsit kinyílt a bicska a zsebemben. Szeretem amikor olyan emberek nyilatkoznak egy dologról, akik nem biztos hogy belelátnak ebbe az egészbe. Én tíz éve végeztem Debrecenben, munka mellett levelezőn. Nagyon jó a képzés, mindent megtanítanak amire szükséged van. Az, hogy Te utána hogyan profitálsz ebből a tudásból, az már csakis rajtad áll. Először tanulj, aztán keress pénzt. Miért gondolja azt valaki, ha elvégez bármit is, elhelyezkedik dolgozni, akkor zsákszámra hordja majd haza a pénzt? Senki nem fog hasra esni előtted addig, amíg nem bizonyítasz. Attól, hogy vki ügyvéd, vagy orvos, nem azt jelenti, hogy hülyére is keresi magát. Ügyvéd és ügyvéd, ill. orvos és orvos között is van különbség. Tanulj, dolgozz, ha kell újra tanulj, bizonyíts.
2014. aug. 25. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!