Mit gondoltok az "orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus" szakról? Bővebben lent.
Azért kérdezem, mert van egy szak, amit csak 4felsőoktatási intézményben tanítanak, és nem értem, hogy egyes iskolákba miért olyan alacsony a ponthatár. Ponthatárai tavaly voltak:
Debreceni Egyetem: (362)
Semmelweis Egyetem: (290)
Pécsi Tudomány Egyetem: (276)
Miskolci Egyetem: (281)
Hogy lehet, hogy a debreceni suliba ilyen magas, a többi helyen meg nem is annyira? Megéri a többibe jelentkezni?
Hehe :) Nyugi, bármelyik suliba megéri ezt tanulni. A Semmelweisben a legjobban, de a többi nagyon jó.
A debrecenibe azért ilyen magas a ponthatár mert ha jól tudom ott nappalin is tanítják, míg a többi háromban nem nagyon indítanak nappali képzést.
miskolciba ne menj,nem mész vele túl sokra,van elég sok itt végzett ismerősöm,hát egy se keres túl sokat...
semmelweis,debrecen,pécs...ha én irnám a sorrendet,igy lenne
pontszám meg lényegtelen...(csak vedd azt hogy egy bölcsészre dupla annyi pont kell mint egy mérnökire,és mégis a mérnökök találnak melót nem a bölcsészek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!