Fantáziadús emberek! Nem áll össze a történet. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Az iskolában van egy pályázat, több témában lehet beadni különböző műfajú dolgokat, a kapocs az összes között Gárdonyi, én a fakultatív témára gondoltam, és a történet pedig az lenne, hogy van egy gyerek, olyan 18 éves és ő mesél a nagyapjának diákcsínyeiről, meg minden egyéb dolgáról (ebben a részben lenne egyfajta társadalom bírálat is) és ezekre a történetekre reagál a papa az ő sztorijaival, amik meg régiek lennének (korba illő). Ezzel csak az a baj, hogy nincs benne Gárdonyi. Arra gondoltam, hogy a nagypapának az egyik tanára lett volna, de akkor a papa már 90 éves lenne. Valami ötlet? Már kifogytam mindenből, az eddigieket leszavazták itthon.2011. febr. 6. 18:20
1/2 anonim válasza:
Nincs azzal semmi gond, ha 90 éves a papa, hálistennek van, aki olyankor is jó egészségnek örvend.
Ettől függetlenül szerintem ebben kevés lenne a Gárdonyi, hogy ő a tanár. Esetleg játszódhatna Egerben a történet, és úgy továbbfűzni, de a pályázatot sem igazán értem, mindenkinek történetet kell írni? Mi az, hogy fakultatív téma?
2/2 A kérdező kommentje:
szabadon választott, csak legyen köze Gárdonyihoz.
2011. febr. 6. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!