Tanárként dolgozok. Bármikor felmondhatok? Részletezem!
köszönöm szépen.
én egyenlőre nem akarom otthagyni az iskolát, mert van egy osztály akit nagyon szeretek, őket meg akarom várni, hogy elballagjanak. ez jövőre lesz. egy év múlva szeretném otthagyni az iskolát.
akkor gondolom elég ha majd jövő áprilisban- májusban szólok? vagy hamarabb?
Megkérdezhetem, te miért hagyod ott? Másik iskolába mész csak, vagy a pályát is otthagyod?
Nincs tervem, csak nem tetszettek dolgok, de ezt nem akarom itt részletezni.
Ebben az esetben a helyzet könnyű, mert július elsején írsz egy levelet az igazgatódnak, és akkor még megvan a két hónap, és nyárra van fizetésed. Azt egy jogásztól kell megkérdezni, hogy ilyenkor júl. 1. vagy szept. 1. hatályt kell beleírni.
Nem akartam még ügyvédhez menni, mert itt mindenki ismer mindenkit, és hamar a fülébe jutna a munkatársaimnak, hogy el akarok menni. Valószínű, hogy keresek majd egyet valamelyik közeli városban.
Nem kell részletezned, én is tanár vagyok és nem véletlenül akarom otthagyni a pedagógusi pályát. Csak az a baj, hogy mindig is tanár szerettem volna lenni, és most még elképzelésem sincs, mi mást csinálhatnék.
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!