Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvos szeretnék lenni, de nem...

Orvos szeretnék lenni, de nem érdekel a biológia. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves fiú vagyok. Már jó pár éve orvos szeretnék lenni, másnak nem is tudom elképzelni magam. Viszont a biológia egyáltalán nem érdekel. Úgy értem, hogy jó vagyok belőle, de szabadidőmben(pl. mikor netezek) nem szoktam utána érdeklődni.

Most mit tegyek? Adjam fel az álmaimat és legyek majd később munkanélküli?

2009. febr. 8. 12:58
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Hát tényleg a biológia az alap az orvosin, de konkrétan biológiát csak az első évben tanulsz, meg persze felvételi tantárgy. Azon túl, ha az emberi test és annak működése érdekel, akkor szerintem semmi gond.
2009. febr. 16. 07:52
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Nyugi. Attól még, hogy nem érdekel a biosz lehetsz orvos. Csak kitartés kell hozzá. Hisz annyi olyan dolog van amit nem szeretünk, de mégis űzzük, mert kell és muszáj. Ha van benned kitartás, és akarat menni fog! Éld túl :D, én bio tanárnak készülök, és nem rajongok a bioszért. És, hogy miért megyek annak? Azért, mert van egy ága ami engem nagyon vonz. De alapjávavéve nincsenek sejtes posztereim a falon és inkább chatelek mithogy, amőbákról olvassak a neten :).
2009. aug. 20. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Igazuk van a többieknek, ha nem érdekel, akkor ne legyél orvos. Látom, hogy mindenre az a reakciód, hogy úgyis az akarsz lenni, csak akkor nem tudom, hogy mi értelme volt feltenni a kérdést, ha te már eldöntötted.
2011. jan. 27. 15:51
 14/15 SmileyGirl97 válasza:
Én egy kicsit hasonló helyzetben vagyok, engem sem érdekel, izgat a biológia, pedig el kell ismernem hogy a tanár nagyon jól tanít. Értem azt amit mond, simán meg csinálom a feladatokat, de az anyag megtanulása az már enyhén szólva problémás, pedig ha ilyen téren érdekelne, akkor csillagos ötös is lehetnék. Mivel engem sem érdekel a biosz ezért csak annyit tudok mondani hogy soha egyetlen álmodat se add fel, mert meg fogod bánni, szerintem ilyen dolgokban a szívedet kövesd. :) (Ha valaki tud megoldást a problémámra légyszi segítsen)
2012. márc. 26. 05:18
 15/15 anonim válasza:
Szia. És azóta mi lett belőled?😄
2022. nov. 12. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!