Hogyan megy a jelentkezés végzős (érettségizős) diákoknak? Jelentkezési laphoz hol lehet hozzájutni?
A jelentkezési lapot a tájékoztató/ tájoló könyvekkel lehet megvenni (megveszed és hozzá van a jelentkezési) vagy lehetett Edukáció kiállításon is kapni.De másik út a jelentkezésre, hogy efelvételivel jelentkezel.Ezt megteheted a felvi.hu által.
Kitöltöd a lapokat, és beküldöd minden eredményed fénymásolatával február 15-ig... Ami még most nincs meg, azt június valameddig pótolhatod.
Remélem tudtam segíteni.
www.felvi.hu-n minden info rajta van!
miért nem lehet az ilyeneknek utána nézni? Kb. a jövőd függ tőle... És jövőre ha felvesznek mit fogsz csinálni? Akkor már senki nem fogja fogni a kezed, és intézni az ügyeidet. Nincs hely az órán, a vizsgán könyöröghetsz a tanszéken bővítésért, ütközik két fontos órád úgy, h másképp esélytelen felvenni, old, meg, senkit se érdekel. xstb. stb.
TE meg bunkó vagy!!!Miért kell leszólni?Lehet nem lakik közel egyik olyan helyhez sem,ahol be tudná szerezni és arra volt kíváncsi,hogy nyomtatványboltban vagy valahol máshol tud-e venni!!!!!!!!!!!!
Nem kell fellengzősnek lenni,hogy te milyen kemény és okos vagy !!!!!!!!!
Egyetértek az utolsóval, ő kérdezett nekünk meg válaszolnunk, és nem pedig leoltanunk kéne.
Egyébként nagyon erősen ajánlom az e-felvételit, én is úgy csináltam. Igaz kicsit lassú a felvi, de így is sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!