Mennyi esélyem van biológia OKTV-n többletpontot érő helyezést elérni? :D
Legalább a 21-30. kategóriába bekerülni:) Az annyit dobna a pontjaimon, hogy tuti bekerülnék SOTE-ra:)
Egyébként lehet, hogy hülyén hangzik a kérdé, úgyhogy kicsit kiegészítem. Szóval eléggé vágom a bioszt, viszonylag jó a memóriám is, és egy majd egy év alatt még elég sokat tudok még tanulni is. Szóval ha így megyek OKTV-re, lehet jó esélyem? Vagy ott ilyen versenyistállóban képzett zseninek kell lenni, hogy helyezést érjen el az emberfia?
másodiknak:) Megcsináltam a legutóbbi feladatsort, így sem sikerült rosszul, annak ellenére, hogy nem is készültem rá, mivel csak kipróbáltam.
Amúgy azt a versenyistállós dolgot viszonyításképp említettem, amúgy abban hiszek, hogy ha valaki valamit el akar érni, kellő erőfeszítéssel el is tudja:)
Erre jó példa, hogy korrepetálok 7-14 éveseket reál tantárgyakból. Sokszor úgy jönnek hozzám, hogy csak a kettes legyen meg, aztán annyira jól sikerül beléjük verni a fent említett közhelyemet, hogy sokszor 1 hónap alatt nemhogy a kettes, de akár a négyes szintet is megközelítik:D (vagy az ötöst, amennyiben a tanár a rossz eredmény forrása)
nem indultam. elfelejtetem jelentkezni:S:S:S A tanár másnap szólt, hogy "na mi van, jelentkeztél"? Szóval a legjobbkor:S
Mindegy most már, úgyis kettőből megyek emeltre.
hú az elég szívás :S:S
midnegy sok siekrt a bioszra meg gondolom kémiára... ez lesz a két emelt, nem?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!