A modell divatiskola az jó iskola?
Figyelt kérdés
Textilrajzoló és modelltervező asszisztensre mennék..
ha nagy leszek ruhákkal szeretnék majd foglalkozni mert nagyon szeretem a divatot.. és ez jó lenne hogy majd el tudjak helyezkedni?
2011. jan. 27. 20:16
1/13 anonim válasza:
Jó lenne persze.Én is ide megyek majd,és ugyan erre a szakra:D A suli jó,több barátnőm oda jár.Amúgy te mikor mennél?Én most vagyok 7.es
2/13 A kérdező kommentje:
én is most vagyok hetedikes:)
de nem tudod hogy milyen átlaggal lehet ide bejutni?
és hogy ez a Textilrajzoló és modelltervező asszisztensek mit csinálnak bővebben? magyarul divattervező vagy mi?
2011. febr. 3. 09:29
3/13 anonim válasza:
Előző vagyok.Két éve a barátnőmet 3,valamennyis átlaggal felvettek.Amúgy igen,olyasmi^^
4/13 A kérdező kommentje:
3 valamennyi::O
ohhh, az jó:) én meg féltem hogy ha nem lesz meg a legalább 4.5-ös átlagom akkor nem vesznek fel majd:S de megnyugtattál:)
2011. febr. 4. 14:04
5/13 anonim válasza:
akkor jó:) azt hiszem 3,6 de nem biztos.remélem felvesznek majd téged is,én engem is.szimpatikusnak tűnsz:)
6/13 A kérdező kommentje:
hát énis remélem:S
:)) teis:D
2011. febr. 5. 19:32
8/13 A kérdező kommentje:
de neked most félévkor milyen lett az átlagod?
nekem azthiszem 3.5 :s de ha a két kettest kijavítom akkor jobb lesz de.. ahhhh annyira akarom hogy fölvegyenek hogy ááh...
ez érthető volt gondolom:'D
2011. febr. 5. 21:54
9/13 anonim válasza:
Én is 3,5 voltam és én is ki akarom javítani a sok hármast és az egy kettest.Muszáj felvenniüüük oda kell járnoooom xD Nagyon szeretnék :D
10/13 anonim válasza:
Wáh bocsi,megnéztem és én 3,8 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!