Szerintetek lehet egyszerre két levelező tagozaton lévő szakra járni?
Neumann János nappalon járt egyszerre kettőre, és az egyik Pesten volt, a másik Zürichben, úgyhogy hajrá! :-))
Én végeztem levelezőt, mi elég sokan voltunk, és a gyakorlatokon mindig voltak délelőtti meg délutáni csoportok, szóval volt mozgástér, mikor megyek oda. Az előadásokon nem. Menj be a dékániba, és kérdezd meg, mennyire rugalmas az órabeosztásuk.
Szerintem függ a suliktól is. Én most elkezdtem egy levelezős sulit, itt két hetente lesznek kb. előadások, ha elkezdenék egy másikat, olyanra kellene pl menni, ahol félévente 2-2 hét alatt zavarják le az előadásokat egyben, viszont a munka miatt ez nem valami kedvező időbeosztás. Esetleg ha szerencsém lenne, a másik helyen is két hetente lenne óra, csak éppen másik heteken, mint az elsőn...viszont ha már elkezd az ember egy szakot, nem csak a vizsgákat kell megcsinálni, de szerintem érdemes az előadásokat is látogatni, szóval ha hol innen, hol onnan lógsz, szerintem annak semmi értelme...de függ a szakoktól is. Ha olyanra jársz, ami csak egy szak, amellé tényleg érdemes még vmit felvenni, de pl kereskedelem-marketing, vagy kommunikáció-média mellé nem biztos, hogy kell még vmi...de te tudod, mennyire érsz rá. És az is előny, ha egy városban van a kettő, ha a lakóhelyeden, még jobb.
Az meg, hogy Neumann János Pesten és Zürichben is járt 1x-re suliba...:-) Akkoriban még más idők jártak, meg szerintem neki kicsit máshogy ment...gondolom tudományos munkát végzett, és nem kellett sok előadásra bejárnia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!