Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Költségtérítéses szakon,...

Költségtérítéses szakon, igaz, hogy szociális helyzet alapján lehet kérni, hogy valamennyit elengedjenek belőle? Azt hiszem max.70%-ot. Ez igaz?

Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Most néztem én is utána, nem tudom, h milyen helyzetú vagy, de én halmozottan hátrányos... és erről nem tudtam, de elvileg az van, h 50%kal lehet csak kevesebb! de már az is jó...nem?
2011. jan. 24. 15:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, jó az is. Hát, az a baj h én nem kaptam meg a hátrányos helyzetet, mert a havi jövedelmem túllépte kb. 10 e ft-tal a maximumot. :) De anyukám meghalt, apám meg lemondott a gyámságról, csak ugye már nagykorú vagyok. Nincs ilyen egyéni elbírálás? Vagy csak a hátrányos ill. a halmozottam hátrányosok kaphatnak? Te hol találtad ezt meg? Tudnál linkelni?
2011. jan. 24. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!