Hogy sikerült a központi felvételid? (2011. 01.22)
Figyelt kérdés
nekem volt amit a magyarból nem tudtam,a matek elég gáz lett de szerintem könnyebb volt mint a tavalyi :)2011. jan. 22. 12:34
11/24 anonim válasza:
magyar 50,ha tetszik nekik a fogalmazás... :D
matek 49 ;)
12/24 anonim válasza:
nekem a magyar: 46pont a matek 42pont körül lesz szerintem ez jó:) bár a pontveszteségeim inkább figyelmetlenségek voltak, nem nem tudtam őket :/
13/24 anonim válasza:
Hy!
Nekem összesen 85 pontom van! Magyar:44 Matek:41 És 7. vagyok a suli listáján a 199-ből/ :D
14/24 anonim válasza:
Ma kaptam meg az eredményeket, magyar: 47, matek: 30. xD Szerintem a matek lehetett volna jobb is, de szerintem így is felvesznek valahova.. x'D
15/24 anonim válasza:
nekem 84 pontom lett
szerencse hogy kedden kikaptam nem bírtam volna várni XD
16/24 A kérdező kommentje:
najó hát nkm elég szégyen lett xd összesen 45 pont.(matek : 18 magyar : 27) hát a matek az még elis megy de magyarból legalább 40 pontot összekaparhattam vna O:
2011. jan. 28. 12:33
18/24 anonim válasza:
01-26 19:32-es
nekem ugyanez az eredményem, de pontosan. :)
melyik suliba jelentkeztél? van ott szóbeli? és behívtak?
mert én a madáchba szeretnék menni, de nembiztos, h behívnak szóbelizni...:/ kicsit parázom.
am az átlagom idén 4,56 volt, de csak azért, mert tesiből hármast, énekből, rajzból, technikából, föciből meg fizikából négyest kaptam. szerintetek ilyen eredménnyel egyáltalán szóba állnak velem?
20/24 anonim válasza:
Matek:45
Magyar:39
De ez engem nem izgat mert nálam ugyanis a tehetséggondozó felvételi dönt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!