Mennyire nehéz az érettségi? Igaz h már 9.-től kell rá készülni? Vagy elég 12-ikben?
Ha jársz külön matekra az jó.
tanulj,e´s reméljük nem fogsz úgy járni mint én 9 éve.
Mindenkit az érettségivel rémisztgetnek négy éven át, aztán beülsz, és azt mondod: ilyen primitív az egész? :)
Hidd el, kedves kérdező, nem nehéz a matek érettségi. Ez már tényleg nagyon le van butítva, főleg a pár évvel ezelőttiekhez viszonyítva.
Igaza van azoknak, akik azt mondják, hogy folyamatos tanulással többre mész, hiszen elsősorban érteni kell a lényeget, nem konkrét adatokat tudni. A mateknál ez végképp így van.
Én egyébként inkább érettségiznék le minden félévben újra, minthogy elmenjek szigorlatozni... Sokkal-sokkal könnyebb volt (és az évek során egyre csak könnyebbnek tűnik, ahogy nézem minden évben a feladatsorokat). :)
nemkell félni tőle
4 éven át figyelsz!!! órákon, és nemkell otthon tanulni (személyszerint).
írásbelik egyszerűen :
magyar - szövegértés+fogalmazás (nemkell sok tudás)
töri - tudni kell időben térben elehelyezni és nagyjából mi történt ekkor és akkor, a többit forrásból úgyis kinézed + atlaszból
matek - gyakorlat kell hozzá, én nem tanulok semmit matekra mégis 90%+ lesz az érettségim az tuti :) (96%os és 94%os próbaérettségit írtam, ami valamivel nehezebb)
nyelv - nekem emgy, nyelvvizsga megvan, nemtudom hogyállsz vele érmedes különtarnárhoz járni és nyelvvizsgát letenni utána meg érettségi se lesz nehéz
szóbeli :
magyar - téeleket emgkell tanulni, és kész,e zvan... :(
töri - elkel tudod helyezni tében időben + mi történt , mellé atlaszból 1-2 doglot kinzel és emgles, csak beszélőke kell
nyelv - gyakorlat kell hogy ebszégless + szókincs
bocsi a tossz helyesírásért csak sietnem kelle edzésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!