Emelt szintű egészségügyi alapismeretek érettségi mennyire nehéz? Milyen könyvekből lehet rá felkészülni?
Figyelt kérdés
Már van érettségim, de szeretnék továbbtanulni és kiegészítő érettségit kell tennem ebből a tárgyból. Tanultam eü ismereteket, de okj-s iskolában. Nem tudom, hogy középsuliban milyen könyvekből készülnek fel. Leginkább a pszichológia és a gondozástan érdekelne.2011. jan. 20. 21:06
1/4 anonim válasza:
A következő könyvekből tudsz felkészülni:
- Kardos Lídia: Az emberi test
- Vízvári László: Egészségtan
- Vízvári László: Gondozástan
- Galambos Katalin: Általános és személyiség-lélektan alapjai
- Galambos Katalin: Fejlődéslélektan és szocializáció
Minden könyv kb. 3000-4000 Ft. A Kardos Lídia könyv mellé érdemes még beszerezned egy anatómia atlaszt, mivel abban a könyveben nem sok kép van.
A Vízvári könyvek nagyon jól tanulhatók, viszont nehéz beszerezni őket.
Sok sikert :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, már be is szereztem őket! :) Atlaszom az van. :)
2011. márc. 5. 22:16
3/4 anonim válasza:
Bocs, a "Vízvári" féle könyv
mennyibe kerül(t) ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!