Igényelhető ideiglenes diákigazolvány? .
Figyelt kérdés
Szeptembertől felsőoktatási intézménybe fogok járni, azonban 1 év kimaradt(nem jelentkeztem közvetlenül,tehát nincs diákom.)Úgy tudom,hogy a diáknak kb 2-3 hónap kell,amíg kézhez kapjuk, de előtte lehet igényleni ideigleneset.(?)Tehát ez a kérdésem:)2011. jan. 19. 09:08
1/5 anonim válasza:
Igen, leadod az igénylést az igazolványra, befizeted azt a kb. 300 Ft-ot, ami az ideigleneshez kell, az ideiglenest megkapod, és később majd kapod valamikor a rendeset. Feltéve, ha annak is befizetted az árát.
3/5 anonim válasza:
Én most szeptemberben kezdtem az egyetemet, kb szeptember második hetében már mehettem is a diákomért!
4/5 anonim válasza:
Igen, de te gondolom augusztus elején igényelted a diákodat. Aki viszont lemaradt, az októberben kapta meg kb.
Mellesleg asszem 40 nap az elkészülési idő.
5/5 anonim válasza:
ha e-felvételin igényelsz diákot és feltöltöd hozzá a feltöltenivalót, akkor szeptember első napjaiba meg is kapod. csak akkor tart sokáig a megérkezés, ha szeptemberbe igényeled a suliba. akkor november-decemberre számíts. de természetesen ideigleneset is igényelhetsz, viszel fényképet és 5 perc alatt ott helybe megcsinálják neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!