Mi a véleményetek a Pryor Kft. -ről? Ha jártál hozzájuk írd meg atapasztalatod.
Kaptan egy szórólapot amin az írták hogy, a munkaügy központ támogathatja a tanfolyaukat de a munkaügyisek az mondták hogy kizárt nem támogatják senkinek és nem is érkezett hozzájuk megkeresés ezügyben. És másod harmad kézből olyat hallottam hogy mindenféle ürüggyel szednek be pénzeket a tanfolyam árán és a vizsgadíjon kívül PL.:valami ISO pecsétet raknak a bizonyítványba +5000ft-ért amit állítólag alapból is megkapna az ember + hasonló. Szeretném elvégezni a tanfolyamot de csak ők vannak a közelben.
Van valakinek tapasztalata velük?
A Pryor Kft. nálunk is van a környéken, elmondásuk
szerint mindenhol az országban. Ismerem a céget, mivel
a Pryornál végeztem biztonsági őrként idén.
Tapasztalatok: semmivel nem ad többet mint egy nála
olcsóbb hasonló cég. A tanár aki nekünk volt valami
öreg rendőr, aki azt hitte majd mindenkiből testőr
lehet néhány óra beszélgetés után. A társaim közül
néhánynak nem volt meg a teljes összeg és vissza akart
lépni, amiért azt a pénzét is behúzták amit befizetett.
Még meg is fenyegették, perrel meg ilyesmivel:s.
Azt mondták akiket képeznek azoknak lehet adnak munkát,
hát akivel tartom a kapcsolatot azok közül még senki
nem dolgozik a szakmában és én sem. Itt a környéken még
hátrány is van belőle, hogy Pryornál végeztünk. Nekem
meg jó néhány srácnak nem tetszett, csak nagy szavak, de
a pénzlehúzás a lényeg. Tartsd tőlük magad távol, ha értelmes dologra akarod költeni a pénzed.
A gázos cég jellemzés illene erre a kftre. Nekem barátnőm tanult náluk biztonsági őrnek. Visszalépett és kérte a szerződésben megállapodott részt a befizetéséből. Nem adták meg valami csaj még le is hordta mindennek.
Nem fogjuk hagyni a befizetett pénzt. Folytatni akarta a csajom, de már megszünt a prior kft. Viszont a szerződés alapján kiderithető. haha
ez lett belöle
SIGMA Security Kft.
2120 Dunakeszi, Kossuth Lajos utca 82.
Telefon: +3670-585-3993
Telefon: +3670-603-8570
Ha valakinek még tartoznak hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!