Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakközép suliba hányas...

Szakközép suliba hányas átlaggal vesznek fel? (egy erősebb suliról lenne szó)

Figyelt kérdés

a helyzet az,hogy mindjárt itt a pályaválasztás és gimibe nem akarok menni !!!! nem vagyok annyira rossz tanuló pl a mostani bizim a következő:

matek:5

magyar nyelv és irodalom:5

biosz:4

fizika:5

rajz:3

ének: 3

tesi:4

technika:3-4 között

angol:5

kémia:4-5 között

14/L 7.osztály

2011. jan. 15. 14:33
 1/5 anonim válasza:
kb 4,8
2011. jan. 15. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
simán felvesznek gimibe is, készségtárgyakból nem vagy jó. a rajz, tesi, technika, ének meg nem 100%ban tanulható, sokak számára csak fejleszthető képesség. nekem is mindig kegyelem ötösöm volt ének és technika kivételével:) jelenleg orvosira járok, és kitűnőre érettségiztem gimnáziumban.
2011. jan. 15. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:

ilyen jegyekkel inkább gimibe menjél!de nagyrészt a központi számít csak egy kicsit a jegyek!

14 évesen hetedikes?buktál?

2011. jan. 15. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
De még rengeteg időd van eldönteni nem kell ilyeneken gondolkoznod hanem tanuljál helyette.
2011. jan. 15. 14:55
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!!

nem ,nem buktam késtem egy évet

amúgy most töltöttem jan 10.-én a 14-et:PP

2011. jan. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!