Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most komolyan, létezik olyan...

Most komolyan, létezik olyan szemét tanár aki 1,85-ös átlagra megbuktat? Nemár!

Figyelt kérdés

A válasz: igen létezik...ma tudtam meg,miután egész félévben ott csápoltam korrepetáláson,hogy begbuktat :(

Azért én még mindig azt mondom hogy 1,85-re ez gáz,és bunkóság...

Mit gondoltok?

2011. jan. 13. 17:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt iskola függő, másrészt a tanár nem mindig a százalékot nézi,hanem hogy hogyan teljesítesz. Ha te ezt az arányt úgy hoztad össze,hogy fogalmad sincs az anyagról akkor joggal tette. Márpedig te is bevallod,hogy ez így van. Egyébként pedig félév van, a félévi jegyek általában csak figyelmeztető jellegűek.
2011. jan. 13. 18:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan tanárom aki félévkor inkább buktatott, de év végén megadta a jobb jegyet, ha így két jegy között állt valaki.

Egyébként ha most 1,8 vagy, azt nem olyan nehéz kijavítani év végére, szóval hajrá!

2011. jan. 13. 18:28
 13/18 anonim válasza:
100%
Nem tudom én például gimnázium 4.-ben 3.8-ra kaptam 5öst matekból, mert tudta a tanár hogy a kisujjamban van az egész, csak dolgozatnál mindig elkúrom. A bizalmát meg is "háláltam", érettségin simán 5öst írtam. Most egyetemen 3,0 átlagnál is lehet bukás, ha pl az egyik zh-m 5-ös, de a másik 1-es.
2011. jan. 14. 00:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Aha. A mateknak is vannak tanulós részei. Ha azt megtanulnád, már meglenne a hármas. Plusz ha látja, hogy te igyekszel, csak nem érted, akkor a négyes is.

De ha nem teszel semmit, és csak azt látja, hogy nem is érted, nem is érdekel, akkor naná, hogy megbuktat.

Engem sem érdekelt, ami órán ment, mert gyépés volt, ezért megbeszéltem a tanárral,hogy nem járok be. Nem örült neki, hogy nem érdekel az órája, de elfogadta, mert tudom az anyagot és a dogákat meg tudtam írni ötösre.

Következő félévben mutass fel neki valamit, ami indokolja, hogy átengedjen. És ez ne egy határeset átlag legyen.

2011. jan. 14. 02:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
az átlag semmit sem ér. minden normális helyen súlyozott átlagra adják a jegyet, amire lazán kijöhet a bukfent a számtani középként 1.85re. szóval nem rinyálni kéne, meg a tanárt oltani, hanem tanulni...
2011. jan. 14. 09:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Nálunk 2.00 a kettes átlag, egy gyengébb gimiben.
2011. jan. 14. 19:02
 17/18 anonim válasza:
62%
Szerintem az 2-es átlag is kevés mivel 20% 2-es. HA úgy vesszük hogy Angliában a 50% 2-es akkor te 2x szarabb vagy mintegy bukásra álló Angol. Vagy az Egyesült arab emirátusoknál a 60% 2-es itt 3x buktál meg félévkor. A magyar oktatási rendszer szar régen benne voltunk a legjobb 10-ben is most meg már Szlovákia és Románia szintjén vagyunk. Mellesleg az Egyesült arab emirátusok-nál a tanár nagyobb tisztelettel bír mint egy rendőr valamiért ott nincs tanárverés, bukások száma alacsonyabb.
2011. jan. 22. 09:12
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek...

Utolsónak mondom hogy nálunk 50%tól van kettes....

2011. jan. 28. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!