Most komolyan, létezik olyan szemét tanár aki 1,85-ös átlagra megbuktat? Nemár!
A válasz: igen létezik...ma tudtam meg,miután egész félévben ott csápoltam korrepetáláson,hogy begbuktat :(
Azért én még mindig azt mondom hogy 1,85-re ez gáz,és bunkóság...
Mit gondoltok?
Nekem volt olyan tanárom aki félévkor inkább buktatott, de év végén megadta a jobb jegyet, ha így két jegy között állt valaki.
Egyébként ha most 1,8 vagy, azt nem olyan nehéz kijavítani év végére, szóval hajrá!
Aha. A mateknak is vannak tanulós részei. Ha azt megtanulnád, már meglenne a hármas. Plusz ha látja, hogy te igyekszel, csak nem érted, akkor a négyes is.
De ha nem teszel semmit, és csak azt látja, hogy nem is érted, nem is érdekel, akkor naná, hogy megbuktat.
Engem sem érdekelt, ami órán ment, mert gyépés volt, ezért megbeszéltem a tanárral,hogy nem járok be. Nem örült neki, hogy nem érdekel az órája, de elfogadta, mert tudom az anyagot és a dogákat meg tudtam írni ötösre.
Következő félévben mutass fel neki valamit, ami indokolja, hogy átengedjen. És ez ne egy határeset átlag legyen.
Köszi mindenkinek...
Utolsónak mondom hogy nálunk 50%tól van kettes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!