Miért választják mostanában továbbtanuláskor kevesen a fizikát?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre kevesebben jelentkeznek erre a szakra, pedig sok mindent lehet vele kezdeni. Mi lehet ennek az oka?2009. jan. 31. 09:23
1/4 anonim válasza:
Szerintem azért, mert kevés ember szereti a fizikát. Én egyenesen utáltam.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, nem azt mondom hogy nincs igazad, de én legalább 300 embert tudok mondani akik szeretik..
2009. jan. 31. 17:01
3/4 anonim válasza:
Mert nem igazán tudják, mit lehetne kezdeni vele. Én is szerettem a fizikát, de inkább mérnöknek mentem, mert az legalább tudom, mit csinál. :)
4/4 anonim válasza:
Sztem azért mert nehéz. Amugy igazad van sok mindent lehet vele kezdeni, és mérnöki diplomát lehet kapni fizikával is. Pl mechatronikus mérnök, és evvel a diplomával felvesznek bárhol az iparban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!