Szerintetek milyen volt a 2010/2011-es történelem oktv 2. fordulója? Hogy sikerült?
2.
Gratu. Ügyes vagy. 55 pont az szép. :) Aszem a legjobb 57 pontos volt, nem sokkal maradtál le.
Majd csak összehozol vmit még szerencsére van rá közel egy hónap. Én is megpróbálok nagyon igényesen dolgozni, hogy bekerüljek a 30ba.
Remélhetőleg találkozunk a döntőben :)
Majd írj néha hogy haladsz a munkával! Én is fogok!
Bocsi, hogy most írok, de teljesen kiment a fejemből :D
Nekem 43 pontos, tehát nem jutottam tovább...
Azért nem nagyon bánkódom, természettudományos osztályba járok, és a tanárom így is nagyon büszke, mert az iskolából legutóbb 8 éve jutott tovább második fordulóba diák és természettudományos osztályból soha. Legalább nem kell dolgozatot írnom, így is ma írtam a kémia II. fordulót és jövő hétfőn pedig a bioszt fogom :D
Az 55 pont nagyon szép, de gratulálok mindenkinek és további sok sikert!!! :D
köszi :) és nagyon ügyes voltál Te is :) Hogy sikerült a biosz/kémia ?:)
1.válaszolónak...
Hogy boldogultál a pályamunkával?:)
Bocsi, de most láttam csak h írtál.
Elég nehéz volt megírni a pályamunkát, alig vártam h végezzek már.
Neked hogy sikerült? Várod már az eredményt? =)
Hát nagyon nehezen haladtam vele...de 23-án sikeresen feladtuk ;)
már nagyon várom az eredményt (függetlenül,hogy bejutok vagy sem)
Te miről írtál? (láttam,hogy a 2. témát választottad, de azon belül miről/kiről írtál?:)
Kossuth, Deák és Eötvös műveit és országgyűlési beszédeket olvastam eredetiben és ezeket próbáltam elemezni kisebb-nagyobb sikerrel. Számomra is nagyon nehéz volt ez a feladat :(
De igazán meglehetne már az eredmény, múltkor is jóval a határidő előtt szóltak...
De ha nem is jutunk tovább, jövőre már ennyivel is több tapasztalatunk lesz...De hátha! :)
És a Te dolgozatod hogyan épült fel?
Én az 1.témát választottam. Kézművesség/kereskedelem régióm területén. A szitaszövésről írtam...
De már igazán küldhetnék (hogy tovább kell szenvednem vagy sem...).
BEJUTOTTAM! :)
Neked hogy sikerült?:)
Grat!=)
Én sajnos nem jutottam tovább. :(
Sok szerencsét és hozd el az első helyet! :)
Majd a szóbeli után számolj be róla, hogy milyen volt! Ne izgulj, tuti jól fog sikerülni, drukkolok Neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!