Mikor ballagnak a 8. osztalyosok 2011-ben?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 20:38
1/3 anonim válasza:
Valamikor június közepén egy szombati napon:)
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez nem egységes, a mi sulinkban mindig nagyon hamar van a ballagás, van, hogy még 15.-e előtt, mert az igazgatónknak nyáron rengeteg dolga szokott lenni. Viszont az engem is érdekelne, hogy idén nekünk mikor lesz, mert én ballagni fogok, de még nem tudom, mikor...
3/3 anonim válasza:
Elvileg június 18-án, ha nálatok szombaton szokott a ballagás lenni. Mivel az utolsó tanítási nap június 15-e, szerda, akár 16-án vagy 17-én is lehet már a ballagás.
Ha marad a tavalyi szigorú szabályozás, akkor az utolsó tanítási nap előtt nem lehet ballagni. Tehát pl. nem lehet a tanításmentes munkanapokat (amiből 5-tel az iskola igazgatója rendelkezik) 13-14-15-ére kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!