Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol találok táblázatot, vagy...

Hol találok táblázatot, vagy valami hasonlót?

Figyelt kérdés

mértékegységekről (a litert hogy váltom kg-ba meg ilyeneket)

valamint a törtekről is kéne, olyan amiből tudok tanulni (felvételire)

2011. jan. 9. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Rég jártam már iskolába, de nekünk volt egy ilyen kis csuda dolog, hogy négyjegyű függvénytáblázat. Azzal mi történt az évek során? Kikopott a sok oktatási reform miatt, vagy mi?

A litert amúgy pont ugyanúgy váltod kilogrammra mint a centimétert másodpercre. Sehogy. Ha van egy sűrűség adatod ki tudod számolni, de az NEM átváltás, az egyik térfogat, a másik tömeg.

A törtekről meg még csak ötletem sincs hogy miféle táblázatot képzeltél.

2011. jan. 9. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:

A mértékegységekről én ezeket találtam. Vagy valami összefoglaló táblázat kéne, hogy melyik micsoda?

[link]

[link]

A törteknél sem értem mire gondolsz, nincs nagyon táblázat, elég ha megtanulod, hogy felül van a számláló, alul a nevező, és hogyan kell velük szorozni, osztani, összeadni, kivonni, bővíteni, egyszerűsíteni. Ezeket gondolom sokszor használtátok már.

De még nem világos, hogy mire gondolsz táblázaton, valami összefoglalót szeretnél vagy mit?

Előző, szerintem a kérdező még általánosba jár, ott nem használnak függvénytáblát, de nekünk gimiben most négyjegyű függvénytáblázatunk, szóval nem kopott ki. :)

2011. jan. 9. 15:38
 3/4 anonim ***** válasza:
hoppsz, kimaradt két szó: most is van négyjegyű függvénytáblánk
2011. jan. 9. 15:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, összefoglalóra gondoltam. De, azok is jók amiket belinkeltél. Köszönöm!
2011. jan. 9. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!