BKF-es hallgatók, mi a véleményetek az egyetemről? és a kommunikácó és médiatudomány szakról, tényleg nem ér semmit?
nem vagyok BKF-es, de vannak ott imserősök
színvonal: az oktatók színvonala eléggé változó, a diákok színvonala elég gyenge (kb. 200 pont kell a bejutáshoz, azaz minimumpont, államilagra meg kb. 20-an ha járnak, szóval...)
kolesz: ezt nem tudom, de általában a koleszos lét elég jó
társaság: hát ezzel lehetnek gondok! ha nem az a tipikus buliboy/bulilotyó vagy rajoskodó vagy lehet, hogy nem fog tetszeni!
órák: kb. mint máshol, az oktatók között nagy az átjárás (értsd: ELTE is tanítók tanítanak ott)
bulik: hasonló mint a társaságnál, bár itt lehet lazábban is felfogni, amit írtam
összeségében: én elgondolkodnék másban is a helyedben és valami jobb suliban, mert ezért nem éri meg Bp-re feljönni, mert vidéken is jó egyetemek vannak!
bocs ha zavaros voltam!
hű de hülyén írtam, bocs holnap ZH lesz és még tanulok :D
na sok sikert!
mi a véleményetek az egyetemről?
Az irányúltságához képest tűrhető.
és a kommunikácó és médiatudomány szakról, tényleg nem ér semmit?
Igen.
Köszi a válaszokat
A fejvadásznak: És ha a médiában szeretnék elhelyezkedni, akkor sem ér semmit? inkább menjek a szinház és film múvészetire műsorkészités szakra?
Egyet mondok, nem véletlen rövidítik kommédiának. Nem tudom miért hiszi mindenki azt, hogy evvel be lehet jutni a médiába. Főleg ez mega műsorkészítés szak, hát köze nincs egymáshoz a kettőnek.
Maga suli nem rossz, bár marketingre többet költenek, mint kéne, a fényes cukormáz alatt kissé keserű a süti... Kolesza meg nincsen, más suli kolijába lehet bepórbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!