Én egy 8.-os lány vagyok,aki mindjárt felvételizik.Sok szorgalom van bennem,lelkiismeretesen tanulok.Ha minden igaz félévkor kitűnő leszek,egyébként eddig is az voltam.A magyar felvételitől nem félek,de matektól iszonyúan.Tudjtáok és mindig mindenen izgulok és görcsölök,kicsit rossz a hozzáálásom mindenhez.A matek nem az erősségem,hiába vagyok belőle 5-ös,igazából azért mert laza a matektanárom.Persze gyakorlok matekra,de akkor sem szeretem,döcögve megy.Egyébként Kiskunhalasra szeretnék menni a Bibó István Gimnáziumba.Izgulooook!!!!Megpróbálok magyarból 40p felett teljesíteni,matekból meg kb. ahogy sikerül.Kérlek segítsetek,biztató szavakat légyszi!
egy ilyen falusi gimnáziumba akár fele is najó kicsit több
én erősebbe mennék mégse izgulok majd talán 2 hét múlva
14/f
2010. dec. 31. 21:14
2/11 anonim válasza:
figyi, ne izgulj, minden rendben lesz, ha úgy mész oda, h. mindent megtettél a siker érdekében, Isten megsegít majd, egyébként én is felvételire készülök (és egy picit izgulok is, mert már egyszer elbuktam)
2010. dec. 31. 21:15
3/11 anonim válasza:
ja nem a kérdésre válaszoltam:próbáld elterelni róla a figyelmedet,ne gondolj rá
2010. dec. 31. 21:15
4/11 anonim válasza:
Lazíts...minél idegesebb leszel,annál rosszabbul fogsz teljesíteni, romlik majd a koncentrációd...én pl érettségin olyan tételt húztam, amit ki sem dolgoztam, mert valahogy kimaradt, ráadásul akkor reggel jöttem, rá, hogy bakker az nincs is meg, majdnem szívgörcsöt kaptam, mikor láttam, hogy azt húztam ki, de mégis összehoztam egy 5-ös feleletet, igaz, a tanárom szerint a magabiztos fellépés fél siker volt...szóval hajrá, nyugi :)
2010. dec. 31. 21:16
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
szóval akkor nem kell izgulni,csak magabiztosan és lazán.
próbálok így csinálni,de nagyon nehéz.
meg igazából én már próbálkoztam,elakartam ugyanoda menni 6 osztályosba,de nem jött össze,matek rossz lett(N)
de most,most muszááj,hogy sikerüljön!!!!(YN)
basszus már bele fogok gyagyulni mindig ezen gondolkodok,hogy melyik nap mit csináljak.-.-"
de mondom csak matektól félek nagyon,ez a problémám.:S
2010. dec. 31. 22:12
6/11 anonim válasza:
de örülök ilyenkor hogy nem mentem 6osztályosba
te se menj reál szakokra nekem a magyar nehezebb mint a matek mondjuk én biológiára megyek:D
2010. dec. 31. 23:09
7/11 anonim válasza:
én is idén felvételizek...
ne izgulj. Kitünő vagy, és mondogasd magadba hogy tudom, jó lesz, siekrül stb. Légy optimista, állj hozzá pozitívan.
2011. jan. 1. 00:45
8/11 anonim válasza:
Figyelj ha kitünő vagy nem kell izgulnod semmit manapság már mindekit felvesznek én most vagyok 9-dikes olyanokat is felvesznek a gimnáziumba akik félévkor kapásból buknak 2-3 tantárgyból.
2011. jan. 2. 18:16
9/11 anonim válasza:
én is idén fogok felvételizni, 2 hét és központit kell írni. amúgy én is nagyon izgulós vagyok, de "megbeszéltem magammal" hogy ahogy sikerül, úgy sikerül, nem fogok izgulni, mert akkor sokkal rosszabb lesz a teljesítményem :)
megjelöltem jópár gimit és a végére egy szakot, ahova (ha minden kötél szakad) felvesznek, mert nem kell felvételi hozzá, csak a jegyeim számítanak és jó tanuló vagyok. Egyedül matekból vagyok 4es, ezért is tartok tőle egy kicsit. sok sikert neked és NE IZGULJ!! :)
puszi 14/L
2011. jan. 10. 16:41
10/11 anonim válasza:
Hát én azt nem hiszem el hogy olyanokat is felvesznek gimibe akik félévkor buknak 2-3 tantárgyból. Kivéve ha az az ének, tesi technika vagy rajz.
Ilyen baromságokat ne írkálj már!!! Akkor ki menne szakiskolába????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!