Cory Rose kérdése:
Kémiából és biológiából melyik középiskolai tankönyvsorozat a legjobb?
Figyelt kérdés
Be kellene szereznem ezekből a 9-12. osztályos tankönyveket, de nem tudom melyik az ami jó (sok hasznos információ, érthető)?2010. dec. 22. 16:50
1/4 anonim válasza:
Szerintem a középsulis tankönyvek közül a Mozaikosak a legjobbak.
2/4 anonim válasza:
Első vagyok. De ha csak azért kell, mert az érettségire szeretnél felkészülni, akkor azért vannak jobb könyvek is.
Kémiából Villányi féle könyvek, bioszbó meg panemsulis vagy szerényis könyvek jók.
3/4 anonim válasza:
Attól függ mihez... Mert én a panemsulis biológiával, és a mozaikos kémiával teljesen elégedett voltam, viszont érettségihez (biológia emeltet, és kémia közepet tettem tavasszal) kémiából inkább a Villányi-féle "kémia a kétszintű érettségire" könyv a jobb.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, csak utólag látom most a válaszokat de kémiából a villányisat vettem bioszból a panemsulist, megnyugodtam hogy akkor jól választottam. :)
2010. dec. 22. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!