Félévi bukásért mi jár?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki meg fogok bukni matematikából félévkor,8. osztályban..Új tanár...ezért nem megy... Most fogok előszőr megbukni mit fogok kapni?Előről fogom kezdeni a félévet?Vagy valami más?2010. dec. 16. 15:24
1/6 anonim válasza:
ha előröl kezdenéd a félévet, akkor a második féléved mikor lenne? :)
Ez iskolától függ. Nálunk (9-es vagyok) pl. csak ellenőrzőbe beírják a szülőnek, hogy bukásra állsz, de nem érdekli a tanárokat, ha megbuksz, az csak egy figyelmeztető, hogy hogy állsz jelen pillanatban. A második félév számít nálunk. Nem tudom, nálatok hogy van.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi...Nagyon félek :\ ez lenne az első :S jan 13. ig kéne 4 5-s beszednem hogy 3 as legyek :S muterom ki nyirna ha megbuknék :S
2010. dec. 16. 15:32
3/6 anonim válasza:
Ezek a félévi jegyek csak figyelmeztetők, hogy hányasra állsz épp, ha év végén buksz, akkor már gáz, mert pótvizsgázni kell Augusztusban.
4/6 anonim válasza:
Most hányasra állsz? avaly hányas voltál?
5/6 A kérdező kommentje:
Sikerült javitanom 3 asra tavaly 4 es voltam,csak új tanár jött és másképp tanít
2011. márc. 23. 13:11
6/6 anonim válasza:
Na, az ügyes én sajnos 2 lettem matekból, de évvégéig szeretnék én is összehozni egy 3-ast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!