Hol tudnék ilyen kémiai modell készletet beszerezni?
Figyelt kérdés
Kémiai kalott-modell készletet keresek, Tanért gyártmányt, melyet az iskolákban alkalmaztak/alkalmaznak. Így néz ki: [link] Sajnos mindenhol az új külföldi termékeket lehet kapni. Vajon hol lehetne hozzá jutni a Tanért-eshez?2010. dec. 13. 14:50
1/5 Silber válasza:
Sajnos ebben nem tudok segíteni, viszont annó láttam valamely magyar webáruházban ilyen készletet. Egyetlen probléma van csak... Az áruk rendkívül borsos. Amit én láttam, 60 ezerbe került, és alig volt 150 darabos.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igen, sajnos elég borsos az áruk, de nekem fontos lenne egy ilyet beszerezni és ebben az a legnehezebb, hogy amelyik nekem kellene, azt már nem is gyártják. Sajnos a Tanért már rég csődbe ment.
2010. dec. 13. 15:00
3/5 anonim válasza:
Esetleg a Kelet-tanértnél?
4/5 anonim válasza:
Én tudom a következőt ajánlani (látszik benne a kötés is): [link]
kicsivel több 20000-nél, de kereken 106 atomrészes
5/5 anonim válasza:
Én is akartam olyan 4-5 éve, a szüleim is megígérték, de nem kaptam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!