Vélemények a továbbtanulásról?
Figyelt kérdés
Szóval gimibe járok és elég jó tanuló vagyok ( 4,5 felett van az átlagom ) De viszont külföldön szeretnék szakmát tanulni ( ápolónő ) amihez elég a 10.osztály befejezése,aztán elkezdhetem a 3 éves sulit külföldön. Szerintetek menjek ki,mikor betöltöttem a 18,vagy érettségizzem le és majd aztán ?2010. dec. 2. 20:52
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen érettségizz le, azon a kis időn már nem múlik. Hátrányod meg nem lesz belőle. Viszont ha később mégis szükséged lenne valami miatt az érettségire (sose lehet tudni), akkor sokkal macerásabb lesz megcsinálni.
2/3 anonim válasza:
Érettségizz le.
Az érettségi nélküli képzéssel külföldön is kitörölheted a...
Érettségi és utána fősulira vagy egyetemre menj ápolónőnek akár külföldre, akár itthonra, különben külföldiként nem sok eséllyel kapsz munkát.
3/3 anonim válasza:
előbb érettségi, és utána mehetsz, ahova akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!