Nálunk behozták a digitális naplót nálatok van ilyen és működik?
nálunk ha ezt az évet nem nézzük akk másfél éve van. fél évig csak tesztelésből volt tehát volt papír alapú napló is de következő évtől már csak ez van.
diákszemmel: jó mert a szülők elöl lehet rejtegetni a jegyeket, kivéve ha a szülő előfizet arra hogy küldjék neki levélben, sms-ben, vagy kap ő is egy nevet és jelszót. nem kell ellenőrzőbe írogatni a jegyeket
szülő szemmel: rossz mert a gyerek rejtegeti a jegyeit, rossz mert ha a gyerek rejtegeti a jegyeket akkor elő kell rá fizetni
nálunk a tanárok sztem szeretik, bár néha komoly gondokat okoz nekik főleg a hiányzások terén, bát ez is tanárfüggő. az én osztályfőnököm pl elboldogul vele elég jól pedig nem egy zseni, de a földrajz tanár mindig elfelejti a jelszát vagy arra is volt már példa a gyerek magának írta be az 1est mer a tanár nem tudta hogy kell -.-"
nekem különösebb gondom nincs vele, szerintem felesleges erre IS pénzt költeni, pont olyan dolgokat megpályzáni amik ugyan így feleslegesek, pl: nekünk egy csomó terembe raktak 22 colos wifi-s megy ilye full extrás tv-ket, de a múltkor kérdezősködtem a tanároktól akiknek ott a legtöbb órájuk van és még SOHA EGGYIKSE vol bekapcsolva -.-" <- na ennek mi értelme... jaaajjjjjjjjj ez másik téma, bocsi ^^
16/F
Most már a legtöbb középiskolában van :)
Nagyon hasznos tud lenni, feltéve ha egy normális elektronikus napló van, mert most arra, hogy a jegyeket beírják, jó a sima napló is.
Amúgy az érdekelne, hogy ennek a kérdésnek mi köze a családi kapcsolatokhoz, de mindegy. :)
Ennyire öreg volnék?:D
Valaki elmondaná pontosan milyen ez? Laptopon vezetik? Vagy mégis, hogy?
Bocsi az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!