Budapesen tanulók, diákmunkával kapcsolatban?
Főiskolás vagyok,első éves...elég rosszul jövök ki anyagilag, mert családi okokból anyu nem tud most támogatni. Diákmunkát keresek. Ajánlanátok olyan dmszövetkezeteket amik biztos jók és nem átverősek?Esetleg másik lehetőség munka találására?
köszönöm mindenkinek aki válaszol
Alapvetően a diákszövetkezetek NEM átverősek. Nyilván van egy-két kicsi, akiről nem tudjuk még, de a nagyobb, múlttal rendelkezőkkel semmi baj.
Mindenesetre elsősorban az iskoládban nézz körül, biztos van nálatok is karrieriroda, hátha tudnak valamit neked - ez a legegyszerűbb és legbiztosabb megoldás.
Ha nem, akkor regisztrálj iskolaszövetkezetekbe, én az Universitasnál voltam, szerintem az jó, megbízható.
De még az is egy opció, hogy emellett keresel munkát, és ha felvesznek valahová, oda iskolaszövetkezeten keresztül jelentenek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!