Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Vmi ötlet?

Mit csináljak? Vmi ötlet?

Figyelt kérdés
Ma már megtanultam egy témazárótszerűséget,még kell egy tz-re tanulnom + még vmiből. de már most fáradt vagyok és egyre nehezebben jegyzem meg dolgokat,vmi ötlet,h frisebb legyek?:)
2010. nov. 10. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy elkaszálnak ha nem lesz meg. Már ne nagyon igyál kávét, mert én pl. nemrég nem tudtam elaludni, és másnap előadásokon hulla voltam. Pihenj kicsit, éjfélig tanulj, és simán meglesz. Addig még sok idő van.
2010. nov. 10. 19:12
 2/2 anonim válasza:
a hideg friss levegőn egy nagy séta, nagyon nagyon sok mély lélegzettel, nekem szokott segíteni. egyébként nekem is tanulnom kell :(
2010. nov. 10. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!