Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni, ha zh...

Mit lehet csinálni, ha zh közben valaki leleste rólam a megoldásokat és emiatt érvényteleníteni akarják a zh-t?

Figyelt kérdés
Sajnos olyan helyzetbe kerültem, hogy elég egyértelműen hasonlítanak a kifejtős kérdésekre adott válaszaink a zh-n mellettem ülőjével. Amíg én a sajátommal voltam elfoglalva, ő a monitorról simán leleste. És nyilván a nagyon rossz válaszok elég feltűnőek… Én láttam 1x, hogy nagyon nézi, de nem gondoltam volna, hogy van annyi esze, hogy szó szerint leírja, meg nem foglalkoztam ezzel akkor, magammal voltam elfoglalva.
tegnap 21:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem mond meg nekik mi történt és hogy bizonyítsd, hogy nem te másoltál kérd, hogy újraírhasd.
ma 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!