Valaki járt már úgy, hogy nem sikerült időben befejeznie a szakmai gyakorlatát?
Figyelt kérdés
Szakmai gyakorlatomat töltöm éppen heti 7 órában. Február 24.-én kezdtem és április 25.-ig kéne befejezni mint utólag kiderült a számomra. Viszont így nem lesz meg a kötelező 320 óra. 3 napon múlik egyébként hogy meglegyen. (Alapvetően a szakmai gyakorlat értékelésének a határidejéből indultam ki, ami május 19). A tanulmányi osztályon azt mondták, hogy el sem szabadott volna fogadniuk így elvileg a karrierplatformon a szakmai gyakorlatomat mivel nem tudom időre teljesíteni( Nem tudom mennyire valós ez az információ, hogy az ő felelősségük lenne). Mindenesetre a karrierplatformom lévő összes szám csak kicsöng, nem veszik fel. Emailt is írtam, semmi. A pláne az egészben, hogy ha nem tudok most záróvizsgázni és a kövi félévre marad, átkerülök önköltségesre így az 500ezer forintomba kerülne. Valami ötlet esetleg, hogy ti mit csinálnátok?ma 13:43
1/1 anonim 

válasza:

Nem tudod a gyakorlati hellyel megbeszélni, hogy "túlórázol" néhány napig vagy dolgozol hétvégén is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!