Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták! Minden alkalomma...

Egyetemisták! Minden alkalommal ugyanoda ültök le órákon, vagy mindig máshova?

Figyelt kérdés
Zavar ha valaki leül a "helyetekre"?

ma 11:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindig igyekszem az adott előadó azonos szegmensébe ülni. Én pl mindig egy szélső széket választok, hogy egy sorral előbb vagy kettővel hátrébb, az mindegy. Alapból nyilván attól függ, hogy hol van még szabad hely, másrészt meg attól, hogy azon a környéken milyen évfolyamtársaim ülnek éppen.
ma 12:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Megvolt melyik teremben, előadóban merre fele szerettem ülni, de nem volt "saját helyem".

Nekem viszonylag kevés olyan gyakorlaton volt ami kis létszámmal ment, többnyire másik 40-60 ember ott volt még úgyhogy attól is függött hol maradt épp hely.

De volt egy elég túlbuzgó szaktársam ami kb fixen az első sor közepén próbált folyton ülni. Simán csinált olyat hogy amikor az előző óráról jöttek ki akkor bement lefoglalni a helyét (fél órával az óra előtt) vagy ha zárva volt a terem már előtte 10-20 perccel az ajtóban állt. Nem is tartották teljesen normálisnak, habár nem csak ez miatt.

ma 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!