Adnátok tanácsokat cukrász gyakornoknak első napra?
Alázat. Nehogy azt hidd, hogy te vagy a főnök (bármilyen hihetetlen, sokan itt szúrják el).
És ha valamit nem tudsz azt vállald fel és kérdezd meg, meg sokkal cikibb ha elszúrod.
báár én szakács gyakornok vagyok, de lényegében amit mondtak a többiek is. most 2 hónapja vagyok már egy étteremnél okj-s képzés végett, többnyire kiadják h pucoljak krumplit, hagymát szeljek, panirozzak, keverjem ki ezt, keverjem ki azt.. persze az ember legszivesebben főzne ( nah meg enne:)) ) de türelemmel kell lenni mert mindenki innen kezdi, egyre jobban veszem észre h ők is jobban biznak bennem, legutobb nekem kellett már izesitenem a leveseket, pörkölteket, és volt olyan menü amit én is csináltam meg.
tehát : türelem, alázatosság, odafigyelés, és merj kérdezni ha pl ne tudod hogy ebbe a sütiben mi van benne:)
két hónapja vagyok mint irtam, viszont már 5-10 receptet, és 10-15 fortélyt hazahoztam:) és itthon kigyakorlom őket:) pedig csak konyhai kisegitést végzek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!