Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kinél tudok óvodai kivizsgálás...

Nita85 kérdése:

Kinél tudok óvodai kivizsgálást kérni?

Figyelt kérdés
Egy szervezett óvodai program keretein belül halálra rémisztették a kislányom egy beöltözött emberrel. Mivel rengeteg gyerek sírt a Szülők utólag sem lett lettek tájékoztatva. Egyik óvónő elszórta magát innen tudom mi történt. Óvoda vezetőjének szóvá tettem, mivel a lányom nem akart ezek után óvodába járni, válaszul annyit kaptam irassam ki a gyereket. Jegyző nőnek szóltam, aki közölte, hogy normális az,hogy a szülők tudta nélkül vannak programok. Ha ezzel nem értek egyet irassam ki a gyereket. Én úgy érzem, jogom van tudni, hogy mi történik a gyerekemmel az óvodában. Hová tudok fordulni,hogy kivizsgálják az ügyet? (Polgármester,Jegyző benne van az ügy eltusolásában)

jan. 31. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
a mikulás is beöltözött ember, sok gyerek sír amikor meglátja mégsem rohangál az anyja a jegyzőhöz. Mit vársz ,mit csináljanak? Minden percről számoljanak el neked?
jan. 31. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Minek volt beöltözve ?

Az óvodának pont ez a lényge, hogy szocializálodjanak. Van, akinek jobban van, akinek kevésbé megy, mert félnek az új dolgoktól. Más gyerekek viszont igénylik. Egy csoporton belül sokféle egyerek van, nem lehet 20 felé program, mert egyik-masiknak valami nem tetszik. Megijed, ilyen van, ott az óvodő megnyugtatja, majd túljut rajta. Ne óvd a széltől is.

Így meg nehéz megítélni, hogy nekik való volt e a program, hogy nem írtad meg, minek volt öltözve.

jan. 31. 15:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Grincsnek volt öltözve

Több gyerek végig sírta a napot,éjszakát, és sikitott álmában

febr. 1. 00:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem azért túlzás, biztosan érzékenyebben érint, hogy a gyermeked megviselte, de a Grincs az egy mese, nincs neki korhatára, sőt a szereplők is kisgyerekek. Nézzétek meg a filmet a lányoddal, és magyarázd meg a lényegét.
febr. 1. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Óvoda farsangon akkor kitiltatnád a jelmezek felét. Kapj már a fejedhez. Ez nevetséges szintje a nevelésednek. Azt gondolod, hogy később iskolában is a lelkivilágához igazítják a programokat? Neked még sok gondod lesz a hülyeségeid miatt
febr. 1. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.