Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki a leghelyesebb professzor...

Ki a leghelyesebb professzor az ELTE-n?

Figyelt kérdés
Csak érdekel.

tegnap 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ízlések és pofonok. Professzorok azért nem abban az életkorban vannak, amikor helyesnek titulálunk egy férfit.

Ha nem profeszor is jöhet, akkor én Milánkovich Andrást (AJ) hazavittem volna kicsit, de sose voltam a túl férfias férfiak rajongója, szóval Bencsik András meg olyan kis cuki :D

tegnap 12:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Milánkovich hazajöhet.
tegnap 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt nem szokás csak úgy kérdezni... Nem tudok ebben hinni; nem tudom ezt bekajálni.

ÁJK? Hofstede után szabadon...

tegnap 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Mikor még nem voltak válaszok S kérdés alatt, gondolkodtam, hogy na vajon kiket fognak írni az ÁJK-s csajok. Vékás prof? Földi? Hamza? Najó, viccet félretéve én Menyhárdról és Hackról hallottam, hogy összesúgnak a lányok a hátuk mögött. Bezzeg szegény Vargáról sosem hallok ilyet...

[link]

tegnap 15:36
 5/6 anonim ***** válasza:
4, Réczei Géza? :D
tegnap 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:

#5. Nos, igen. Róla sem. :D

Pásztor Emeséről ellenben mintha ezt az értékelést én írtam volna a markmyprofra. Tökéletes.

"Három dolgot szeretek egy nőben: ha okos, szép és néha kicsit bánt. Azt hiszem, szerelmes vagyok..."

Tudom-tudom, nem a tanárnők voltak a kérdésben. :D

tegnap 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!