Akkor én felnőttként nem tudok kézzel írni?
Mindenkinek megvan a saját stílusa, ami azután alakul ki, hogy már nem a vonalak között kell maradni. Sokan vannak, akik "gyöngybetűvel" írnak, vagyis folyékonyan. Többé-kevésbé a legtöbb ember összeköt betűket, de inkább szétválasztva ír a többség.
Nincs azzal semmi baj, hogyha "gyerekes" az írásod, a lényeg, hogy olvasható legyen. A saját stílus értelemszerűen a minél több írással alakul ki.
Ha szeretnél igényes kézírást, akkor érdemes lenne a kalligráfiának utánanézned.
Ma már egyre kevésbé van szükségünk a kézírásra. Inkább csak önmagunknak jegyzünk fel ezt-azt, nem a nyilvánosságnak. Minden más géppel megy.
Akár tetszik, akár nem, ez a mai kor velejárója.
Csak bámulattal nézhetjük a 200 évvel ezelőttiek csodaszép kézírását - ma nem elvárás, nem is ezt tanítják.
Ha valaki szeretne sokkal szebben írni kézzel, akkor nem tehet mást, mint GYAKOROL saját elhatározásból, nagy figyelemmel ... elég sok időbe kerül.
Keresztapum kézírása gyönyörű, de nem lehet elolvasni. Olyan, mintha tünde betűkkel írna :D
Egyébként tudsz változtatni a kézírásodon, én egy nyári szüneten keresztül gyakoroltam egy keresztapuméhoz hasonló gyönyörűen olvashatatlan stílust és többé-kevésbé sikerült elsajátítanom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!