Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanító képzés végzése közben...

Tanító képzés végzése közben lehet tanítani?

Figyelt kérdés
2. féléves tanító szakos hallgató vagyok. El tudok már így helyezkedni pedagógusként vagy mindenképp le kell diplomáznom?

tegnap 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
45%

Minek jársz oda, ha ezzel sem vagy képben.

Nyilván nem taníthatsz, szinte még semmit nem tudsz a szakmáról.

tegnap 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Nappalisként nehéz lesz, mert akkor nem tudsz bejárni az egyetemre. Ahol súlyos pedagógushiány van, ott lehet, hogy alkalmaznának, de inkább napközisként.
tegnap 19:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a jogálllásokkal, viszont kaptam felkérést és elbizonytalanodtam. Ezért a kérdés. S nem nappalin végzem, de ez mellékes. Köszönöm a válaszokat!
ma 08:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha kaptál felkérést, akkor mi az akadály? A jogszabályok követése az iskola dolga, nem a tied. Hiány esetén minden lehet.
ma 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!