Ha félévkor megbukok elméleten az igaz hogy újra kell járnom az évet?
Figyelt kérdés
Középsuli gépészet szak bukásra állok elméletből és azt mondta a tanár hogyha félévkor bukik valaki annak újra kell majd járni az évet de nehezen hiszem el mert a félév tudtom szerint nem számíttegnap 17:24
1/4 anonim válasza:
Tudtommal a félévi csak egy jelzés, amit viszont piszok nehéz felhozni év végére. Hacsak nem valami átmeneti oka volt az éve eleji teljesítménykiesésnek.
2/4 anonim válasza:
A félév csak jelzés, sok melóval, de felhozható 2esre
3/4 anonim válasza:
Simán fel lehet hozni, nekem volt olyan félévem, hogy 3 tárgyból is megbuktam. Mondjuk rohadt sokat tanultam, de év végére kijavítottam.
4/4 anonim válasza:
Ha második félévben más tárgyatok lesz, és nem a mostanihoz adódnak a jegyek , akkor lehet ilyen. De nem valószínű. Viszont, ha az alapok nem mennek, piszok nehéz dolgod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!