Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik ELTE szabvál éri meg?

Melyik ELTE szabvál éri meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok, olyan kérdéssel fordulok felétek, hogy szerintetek milyen szabadon választható tárgyat éri meg felvenni? Valami olyat, amire nem kell sokat készülni a kötelező tárgyak mellett.

Tesi-matek szakos tanáris elsőéves hallgató vagyok (L), még nem tapasztaltam ki ezeket.

Ha valakinek van olyan kódja, amikkel találok szabválokat, szívesen elfogadom!

Előre is köszönöm!!!

jan. 13. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Pár éve karriermanagementet vettem fel. (Lehet menedzsmentnek írja, nem emlékszem.) 2 napba voltak tömbösítve az órák, azaz csak 2 nap volt az egész félévben, reggeltől délutánig. A beadandó egy motivációs levél és egy önéletrajz volt.
jan. 13. 14:47
 2/2 anonim válasza:

Mi csináltunk egy táblázatot, ahol összeszedjük ki milyen szabválokat teljesített már, értékelésekkel, hogy sokaknak könnyebb legyen keresni, hogy mit érdemes felvenni és mit nem annyira.

Ezen a form-on keresztül tudtok a táblázatba ti is újat beleírni: [link]

Itt vannak az eddigiek: [link]

jan. 31. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!