Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jogsi kérdést szeretnék...

Jogsi kérdést szeretnék tenni, autóra.16,5 évesen el lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
16 éves múltam 2024. Novemberében és 16,5 évesen lehet jelentkezni vagy hogy vannak ezek a dolgok? Mindenhol mást láttam, úgyhogy szeretnem mekerdezni hogy hogy is van ez. ( negatív válaszokat nem szeretnék)

tegnap 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia. Milyen kategóriára szeretnél jelentkezni? Csak mert ez lemaradt. :)

Egyébként igen, lehet jelentkezni. Mehetsz "A1" és "B" kategóriára. 18 éves kor alatt szülői beleegyezés kell, tehát szülőnek is menni kell a beiratkozáskor.

tegnap 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:

1: benne van a kérdésben :)

Kérdező: 16,5 évesen kezdheted a KRESZ-t, 16 év és 9 hónap után mehetsz KRESZ-vizsgára, 17 évesen forgalmi vizsgára

tegnap 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Huh, azon valóban félre siklottam, nem is értem. Roppant kínos számomra. 😅

Kérdező!

16,5 évesen beiratkozhatsz szülői engedéllyel B kategóriára. 16 év 9 hónaposan letehetsz a KRESZ vizsgát, majd a 17-ik születésnapod napján már mehetsz forgalmi vizsgára.

tegnap 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!