Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elmenjek holnap azért vizsgázni?

Elmenjek holnap azért vizsgázni?

Figyelt kérdés
Lesz egy vizsgám, szóbeli. Úgy, ahogy készültem rá egy hetet, visszamondani már nem tudom. Menjek rá el azért, hátha alapon?
tegnapelőtt 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindenképp, veszíteni nem tudsz. Ahhoz, hogy tudj pótvizsgáani tisztességesen meg kell bukni, a nem megjelenés nem az.
tegnapelőtt 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom alapján feladni egy vizsgát egy ördögi körhöz vezet. Utána az összesnél meglesz a kísértés, hogy ne menj el.
tegnapelőtt 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen. Másképp azon pörögnél utána, hogy mi lett volna ha. És nem tudhatod előre, hogy milyen lesz, kaphatsz jó jegyet is. Szorítok!
tegnapelőtt 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem tudod visszamondani, egy vizsgalehetőséget elpazarolnál, amiért kár lenne. Elmenni és megbukni nem rosszabb, mint el sem menni. Ha nem is sikerülne a vizsga, legalább meglátnád, hogy a tanár milyen típusú kérdéseket tesz fel.

Menj el.

tegnapelőtt 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálod, aztán legföljebb ha nem sikerül, mész még egyszer.
tegnapelőtt 23:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Kettessel átmentem. 💪🤌🤣
tegnap 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Grat!
tegnap 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!