Milyen egyetemi szakra érdemes jelentkeznem?
Sziasztok!
Nagy dilemmába vagyok azzal kapcsolatban,mit tanuljak az egyetemen!
Nagyon szeretem a nyelveket és az embereket(gyerekeket is),szeretek utazni és mindenféle kreatív dolgot csinálni(pl. horgolás)
Az olvasás a legnagyobb szenvedélyem.
Szabadidőmben szoktam írni is, illetve nagy vágyam, hogy egyszer kiadhassak egy saját könyvet,viszont mivel ebből nem tudnék megélni, illetve diplomát is szeretnék,próbálok valami mást keresni.
Családot is szeretnék majd alapítani, így mindenképp családcentrikus állást szeretnék a jövőben, ami azért jól fizet és meg lehet belőle élni.
Pár évet szívesen eltöltenék külföldön is, így tényleg olyan diploma lenne a legjobb, ami nagyon sokszínű.
Sima középiskolába jártam, mindenből ötös voltam, matekot kivéve, abból sajnos csak 3-as.Utálom is rendesen sajnos.
Nektek van ötletek?Bármit szívesen elfogadok!:)
19/L
Győrben csak tanító szak van:/
(ezt elfelejtettem kiemelni, de mindenképp Győrbe szeretnék menni, a Széchenyi István Egyetemre)
Akkor lassan együtt fogunk tanulni, mert én is széchenyis vagyok. :)
Egyébként én is szeretek írni. :D
Tanári szak nem jöhet szóba? Bölcsészetet írnám még, de ahogy mondják az ,,büfészak" (pedig én is gondolkodtam rajta).
Matek mennyire megy? Mérnöki szakjaink is nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!