Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem írta be a tanár a vizsgaje...

Nem írta be a tanár a vizsgajegyet és most újra kell vizsgáznom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! November végén vizsgáztam informatikából, ám sajnos első próbálkozásra megbuktam. Így bementem a 2. vizsgámra, ami szerintem sikerült is. El is könyveltem magamnak, hogy ez meg is van, relaxáltam, más tárgyat tanultam a családommal sütöttem stb. Nem is érdekelt a tárgy, hisz nem sok köze van a szakomhoz, viszont gondoltam mostmár mégiscsak ránézek. Ekkor láttam, hogy nem írt be nekem jegyet. Meg is kerestem, majd közölte, hogy hát lesz 3. vizsga és vizsgázzak újra. Nyilván többet igazolni tudnák, hogy ott voltam, plusz nyilván én is tudom. Ezt megteheti, esetleg hova fordulhatnék
jan. 3. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van hivatalos forrásod arról, hogy sikeres vizsgát tettél?
jan. 3. 12:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincs, mivel nyilván beadtam, átnézte. Viszont semmilyen jegyet nem írt be, így megerősíteni sem tudom, hogy megbuktam volna.
jan. 3. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Betekintés megvolt?

Esetleg érdeklődj hivatalosan, hogy mi a helyzet.

jan. 3. 12:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem is tartott betekintést. Csinálni kellett egy excell táblázatot, azt a megfelelő mappába rakni és ennyi
jan. 3. 12:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor adott az út
jan. 3. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt jelezni kell a TO felé, hogy vizsgáztál, de nem kaptál eredményt.

Egyébként fel se veheted a vizsgát addig, amíg az előzőre nincs beírva valami (legalábbis nálunk így van a rendszer).

jan. 3. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, ez fura, valami jegyet akkor is be kell írnia a rendszerbe, szerintem az nem maradhat üresen. Hivatalosan te felvetted a vizsgát, és ez látszik a rendszerben is, és ezt a tanár sem ignorálhatja, ha elégtelent is, de valamit be kell írnia. Én is jelezném a TO-nak.
jan. 3. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy azt írta be neked, hogy ,,Nem jelent meg"?

Nálunk nem lehet mondjuk ezzel játszani, mert a ,,NJM" felülír minden jegyet +6000 forint a bünti érte, de van olyan egyetem ahol nincs következménye, és lehet játszani ezzel, hogy ne legyen egyes beírva(Mert egyes helyeken bizonyos darabszámú egyesnél automatikusan megszűntetik a hallgatói jogviszonyt).

jan. 4. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!