Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen egéségügyi felsőoktatás...

Milyen egéségügyi felsőoktatási képzések vannak csak alap éretségivel? (Töri,magyar,matek)

Figyelt kérdés
jan. 1. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak gyorsan átkutattam a felvit, hátha találok valamit (a felvi.hu-t ajánlom neked is nézelődésre, a szakkeresőben rá lehet keresni, hogy milyen érettségi tárgyak kelljenek a felvételhez). Nekem kettő szakot dobott ki a Semmelweisen (a többi egyetemet most nem néztem meg), amik az egészségügyi szervező és a konduktor. Belinkelem neked ezeket, hogy meg tudd nézni őket.

[link]

[link]

Bővebben infókat az egyetem oldalán biztosan fogsz találni róluk, emellett böngészd át szerintem a szegedi, a pécsi és a debreceni egyetem szakjait is, mert lehet ott is vannak még képzések, amire elegek az alap érettségik.

jan. 1. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Miskolcon van laboratóriumi szakasszisztensnek megfelelő két éves analitikus képzés.
tegnapelőtt 00:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocs, az nem lesz jó, oda biosz is kell.
tegnapelőtt 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!