Hogy készüljek a német érettségire?
Azt tudom, hogy matematika, magyar és történelem érettségire hogy fogok felkészülni. Viszont a német érettségire semmi ötletem sincs. Nem vagyok valami jó németből, az érettségi feladatokat is mindig rosszul szoktam megcsinálni. Mégis mi a legjobb módszer amit bevethetek?
Ti hogy készültetek rá? Előre is köszönöm a válaszokat!
Az iskolában nem készültök fel?
Önerőből: csináld végig a korábbi évek feladatait, amit pedig nem értesz, azt kérdezd meg a tanártól.
Azt tudom erősíteni, amit az előttem szólók is írtak: korábbi feladatsorok minden mennyiségben. A Maxim kiadónak is vannak könyvei (külön írásbelire és szóbelire), én azoknak is nagy hasznát vettem. Ha megy már olyan szinten a nyelv, akkor olvasni is megpróbálhatsz esetleg németül. (bár engem ezért sokan hülyének néztek, de kicsit kellemest a hasznossal alapon rávettem magam)
Szívesen segítek még, ha van kérdésed, én idén májusban csináltam elég jó eredménnyel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!