Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek magán tanár?

Hogyan lehetek magán tanár?

Figyelt kérdés
Szeretnék online szolfézs és zeneelméletet tanítani. Nincs tanári diplomám, viszont 10 éve foglalkozom zenével. Nem ingyen csinálnám!

tegnap 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Tanári végzettséggel. Anélkül nyilván senki nem venné igénybe a szolgáltatásod+ azt se tudnád hogy kell megtanítani az illetőnek.
tegnap 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
De ezzel gondolom nem mondtam nagy újdonságot, elég nyilvánvaló
tegnap 23:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kell tanári végzettség a magántanításhoz.

Ha legálisan akarod csinálni, akkor egyéni vállalkozóként teheted meg ezt és tevékenységi körnek az m. n. s. Egyéb oktatást adhatod meg.

Van még egy kategória, csak olvastam róla, lehet neked pont ez a legjobb : adószámmal rendelkező magánszemély.

En mindenképpen beszélnék egy könyvelővel első körben, hogy mennyire érné meg ez neked.

ma 08:14
 4/9 anonim ***** válasza:
43%

#3 és szerint tanári végzettség nélkül ki fogja alkalamzani?

Meg se tudná tanítani az illetőt, nem tudja hogy kell

ma 08:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem ez volt a kérdés.

Egyébként pedig aki volt bármilyen tanárképzésen, az pontosan tudja, hogy nem ott tanulja meg a szakmát...

ma 09:52
 6/9 anonim ***** válasza:
43%
#5 de ez volt a kérdés, válaszoltam rá. De igen, ott tanulja meg hogy kell tanítani, és azzal legitimizálja. Senki nem fogja igénybe venni a szolgáltatását, aki tanárt keres erre a célra. Helyette szakembert választanak
ma 10:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Rendben, részemről befejeztem a parttalan vitát, ahol még egy, a témához fűződő kommented sem volt :)

Üdv, egy tanári végzettség nélküli magántanár, akinek tele van az órarendje.

ma 10:34
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 persze, itt név nélkül bárki állíthat magáról bármit.
ma 11:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne hidd el akkor. Saját szegénységi bizonyítványod :)
ma 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!