Vagyonőrök! Mennyire igaz?
Nem. Vannak vizsgabiztosok, akik "jóindulatúak" és ha valaki nem ragaszkodik mereven a hülyeséghez ("ha menekül, akkor földre kell vinni, és addig rúgni, míg nyugton nem marad") hanem hagyja megát korrigálni ("igen, valójában én is ezt akartam mondani, csak nem jól fejeztem ki magam") akkor minimálponttal átengedi, de nem mind ilyen, van aki buktat.
A vizsgabizottságot a Belügyninisztérium delegálja, nem a képző cég választja.
Az elképzelhető, hogy egyes cégeknek lehetnek olyan kapcsolatai, hogy mindig ugyanazt a jóindulatú bizottságot kapják, nincs ilyenről információm. Abból kiindulva, hogy az állami szakképző iskolák ingyen képzik a vagyonőröket (és van is néha bukás, kevés), valami nyilván motiválja azokat, akik ugyanezt pénzért végzik el.
Én munkaügyis képzésen tetten le, tehát ingyen volt. 5 hónap volt, és 3 jogász tartotta az órákat hétfőtől péntekig. Nagyon jó volt, egy csomó jó dolgot tanultunk, és emiatt rájöttem arra, hogy érdekel a jog, és jelenleg jogásznak tanulok egyetemen, ami elég szépen megy.
Amúgy a vizsga 95%-a feleletválasztós volt, és aki nagyon nagyon hülye volt, annak segített a tanár. 1 kérdés volt, ami nem feleltválasztós volt, hanem egy szót kellett oda írni. Az enyém lett a legjobb, mert csak egy hibám lett, de voltak nagyon nagyon idióták is, és nekik is meglett, mert mint írtam, segített a tanár nekik.
Szóbelizni egy magas rangú, idős katonával kellett, az szóbeliztetett, de ismertük a tételeket és könnyedén teljesíthető volt. 2 tételt kellett húzni, volt A meg B, mindkettőből egyet. A B inkább gyakorlatiasabb volt. Be kellett mutatni, hogy hogy fogod a gumibotot, hol helyezed el, stb.
"Be kellett mutatni, hogy hogy fogod a gumibotot, hol helyezed el,"
XDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!