Jelentkezhetek a következő vizsgaalkalomra vagy csak uv-ra?
Figyelt kérdés
Nem sikerült az írásbeli vizsgám.
Jelentkezhetek a következő vizsgaalkalomra (januárban lesz) vagy csak majd uv-ra?
ma 09:02
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez egyetemfüggő-e. Én ELTE-re jártam, ott tudtam jelentkezni.
3/5 anonim válasza:
Nálunk az UV a 3. vizsgaalkalomra volt, szóval a tanárok nem is szerették ha nem a 3. alkalmadról volt szó és UV-ra jelentkeztél.
4/5 anonim válasza:
Írj e-mailt és kérdezz rá, mert oktatófüggő.
Nálunk volt aki nem is úgy vitte fel, hogy "UV vizsga", akkor mentél amikor akartál, volt akinél ha 1x buktál csak UV-ra vehetted fel, és volt olyan is ahol a hallgató azért bukta a tárgyat mert első vizsgázni akart menni és már csak UV volt.
5/5 anonim válasza:
Nálunk (SZTE) külön szokták mondani, hogy ha valakinek nem sikerült, vagy csak nem úgy, ahogy szerette volna, akkor nem kell megvárni az uv hetet, hanem simán lehet jelentkezni akármelyik következő alkalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!