Gáz ha abbahagyom az egyetemet?
Figyelt kérdés
Első félévben vagyok annak is a vizsgaidőszakában. Élelmiszermérnökin, eddig úgy gondoltam érdekelnek az élelmiszerek ilyen szinten. Viszont bevallom a kémia tudásom nulla nem értek hozzá. Itt viszont fontos. Mondtam a szaktársaimnak is, hogy nem érdekel ez a szak nem érzem magam oda valónak. Ők viszont azt mondják ez csak a stressz meg normális, de én nem stresszelek hanem hidegen hagy az egész, nem érdekelnek milyen lesz a vizsga legszívesebben titokban kiiratkoznék mert a szaktársaimnak nem igazán tetszik az ötlet.dec. 16. 20:38
1/7 anonim 

válasza:

Én nem a szaktársaimra hallgatnék, hanem magamra. Főleg, ha esetleg államin vagy ne fogyjon azzal a támogatott féléved, hogy egy olyan szakon vagy, ami nem érdekel.
2/7 anonim 

válasza:

Ne cseszd el az államilag támogatott féléveidet. Válts szakot
3/7 anonim 

válasza:

Lányom a harmadik megkezdett szakot végezte el. Közben dolgozott szinte végig. Először nehezebb volt, de aztán megértettem és elfogadtam. Végül 8 év alatt lett diplomája, de nem baj, végre azt csinálja, amit szeret.
4/7 anonim 

válasza:

Dehogy gaz, Zuckerberg is valahogy tulélte :D
5/7 anonim 

válasza:

Nem gáz, ha tudod, mit akarsz csinálni helyette, és be is adod a jelentkezésed gyorsan. A tavaszt-nyarat pedig értelmesen töltöd el, például munkával.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, nem szeretnék más szakot tanulni. A héten volt két vizsgám éppen az egyik a kémia jött az email elégtelen. Pedig rengeteg tanulás van mögöttem. Szakmám már van és érettségim is persze. Mindig is vállalkozást szerettem volna, gyerekkoromtól fogva ez az egyetem dolog pár éve ugrott csak be, de úgy látszik nem az én világom.
dec. 20. 15:47
7/7 anonim 

válasza:

Mi a kérdés? Te már eldöntötted, hogy nem megy, nem érdekel, akkor ne erőltesd. Hagyd ott, és éld az álmaidat! Felesleges olyan dolgon görcsölni, ami már a legelején sem megy, és abszolút nem is érdekel már most. Megpróbáltad, nem fogott meg, kész. Csinálj olyat, ami érdekel, és szívből csinálnád.
Kit érdekel, hogy a szaktársaidnak nem tetszik az ötleted? Ez a te életed, neked kell úgy alakítanod mindent, hogy jó legyen, és boldog légy, nem pedig másoknak(főleg kb idegeneknek) megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!