Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gyógypedagógián milyenek a...

Gyógypedagógián milyenek a tanak, és az értak szakirányok?

Figyelt kérdés
Mennyire nehéz? Ha úgy van akkor ezekkel vállalkozást lehet beindítani?

dec. 14. 15:05
 1/4 ErniE76 válasza:
Feleségem most harmadéves az ELTE-n tanak és auti szakon. Neki tetszik.
dec. 19. 11:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szegeden vagyok másodéves levelezős. Az elmélet nagyon tömény, főleg most a fejlődéstan, kórtan. Biztos, hogy egyetem és oktató függő, de akit mi kaptunk erre a tárgyra eléggé komolyan veszi a követelményeket 44 tétellel, de összességében még nem ez a legnehezebb félév. A jó kis szigorlatok még hátravannak. Nekem személyes motivációm volt erre a két szakirányra alapozni, de elég keresett a pályán mindkettő, így biztos, hogy meg tudsz alapozni vele egy vállalkozást. Nekem nagy tervem még ezt majd a jövőben kiegészíteni egy autizmus szakiránnyal Pesten a Bárczin.
dec. 30. 01:28
 3/4 ErniE76 válasza:
100%

1-es vagyok.

Most látom, hogy a fő kérdésen kívül tettél fel alkérdést is. Bocsi. Szóval a feleségem levelezőn végzi a két említett szakot (másoddiploma) a Bárczin. Nehéz, de nem lehetetlen. Első félévben a pszichológia a szórótantárgy. Hibás válasz esetén még mínusz pont is jár!!! Ettől függetlenül megoldható. A vizsgák 80%-a internetes teszt otthonról. Van egy csomó beadandó anyag is.

Bár ő nem vállalkozás miatt kezdte el (családi érintettsége van), de simán tudna indítani egyet. Illetve ilyen szakemberekre egyre nagyobb szükség lesz. Úgyhogy bátran vágj bele, biztos megtalálod az utad!

dec. 31. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak.
jan. 4. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!